6 نکته مهم در استفاده از جلبک دریایی برای بهبود خاک
تاریخ آخرین بروزرسانی محتوا:
ترویج یک سیستم ریشه توسعه یافته ، یک گیاه قوی ، افزایش مقاومت به خشکی ، مقاومت در برابر سرما و مقاومت گیاه در برابر بیماری ، افزایش متابولیسم و دستیابی به عملکرد بالا.
تنظیم تعادل اسمزی مواد مغذی و بهبود غیر مستقیم ایمنی گیاه ،مها و از بین بردن باکتری ها و باکتری های بیماری زا و تقویت ایمنی گیاه.
تنظیم اثر اسمزی سلول های گیاهی ، افزایش فشار اسمزی سلولی ،افزایش مقاومت محصول در برابر خشکی ، سرما ،قابلیت ضد شوری ،اثر محافظتی بر روی یک سری آنزیم های گیاهی ، اثر ضد کرم و ضد باکتری خاص ، تقویت و تنظیم رشد گیاه ، افزایش مقاومت محصول و جلوگیری از آسیب ویروسی.
- با وجود اینکه کود جلبک دریایی عاری از عوارض است اما مصرف بیش از حد آن نیز موجب آسیب رسیدن به ریشه و گیاه میشود.
- برای اثر گذاری نقش جلبک دریایی در گیاهان قبل از استفاده، خاک را آزمایش کنید. در زمان کوددهی به نوع گیاه، سن، جنس خاک و فصل دقت نمایید.
- در هنگام استفاده از کود ( فرقی نمیکند از چه روشی باشد ) غلظت آن را در نظر بگیرید و آبیاری را بعد از کوددهی انجام دهید.
- از مزایای استفاده از کود جلبک دریایی، قابلیت آن در ترکیب شدن با سایر کودهای ارگانیک است. برای تعیین میزان ترکیب میتوانید با کارشناسان مشورت کنید.
- از این کود در زمانی میتوانید استفاده کنید که گیاه بر اثر حمله آفات ضعیف شده است و نیاز به تقویت شدن دارد. برای اثر دهی بهتر باید کوددهی به طور منظم صورت بگیرد.
- از کود جلبک دریایی میتوانید به صورت مستقیم در خاک استفاده نمایید. اما بهترین روش برای نتیجه گیری استفاده به صورت محلول پاشی است.